+358 (0)50-3501081

AuraTransformation™ är en permanent medvetandeexpansion, under behandlingen blir din andeenergi samlad och kopplad i direkt kontakt till din kropp. Det här gör att kopplingen från din intuition till din handlingskraft blir tydligare. Vilket bl.a. betyder att det blir enklare för dig med din gränssättning, du vet vilka känslor och tankar som är dina och även vilka som inte hör till dig. Behandlingen hjälper dig att stå stadigt här på jorden, ger dig en större grundtrygghet och möjligheten att verkligen själv äga dina känslor, dina tankar och ditt liv.

En AuraTransformation™ räcker ca 3 timmar. Under behandlingen ligger eller sitter du bekvämt och jag håller i dina fötter eller ben. Under behandlingen finns det utrymme för både tystnad och samtal men för att få ut så mycket som möjligt av den är det viktigt att prata.

Innan du kan genomgå din AuraTransformation™ behöver du läsa boken Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin, skriven av Anni Sennov. Du kan beställa den här: https://www.ivar.fi/shop/balans-på-alla-plan

Här kan du läsa mera om AuraTransformation™:
www.auratransformation.se

_DSC9356