+358 (0)50-3501081

Balanced touch™ djurkommunikation

Balanced touch™ djurkommunikation hjälper dig att förstå ditt djur bättre och hjälper också djuret att få sin röst hörd. Kommunikationen sker alltid på djurets villkor och den kan ske på distans eller på plats. (Kommunikation i kombination med djurhealing sker alltid på plats.) En kommunikation och/eller en healing hjälper er att komma närmare varandra.

Mitt arbetssätt är jordnära och lugnt. Jag arbetar alltid utgående från individen och därför är varje kommunikation unik. Observera att jag inte arbetar med att korrigera beteenden eller med skolning. Om du vill få hjälp med problembeteenden kan du istället överväga att ta kontakt med en skolare/tränare/coach. Jag arbetar med att förmedla djurets budskap och med att hjälpa er förstå varandra bättre.

***

När du vill beställa en kommunikation skickar du mail till susanne@ivar.fi

Med i mailet bifogar du foto på djuret/djuren, namn och ålder. Skriv också om djuret är en han eller en hon. Använd gärna ett nytaget foto och om möjligt en bild var ögonen syns. Du kan också bifoga eventuella frågor som du kan ha till djuret. Om du har problem med ditt djur så berätta kort om det.

En kommunikation räcker en till två timmar, jag skriver ner den och skickar den via email till dig.

Jag kommunicerar inte med djur utan tillstånd av djurets människa och jag frågar också om lov av djuret. Du ska vara ägare till djuret som du vill att jag ska kommunicera med och du ska vara myndig. Jag ställer inte diagnoser eller ordinerar medicin/medicinska behandlingar eller gör förändringar i eventuella medicineringar. Vid medicinska problem rekommenderar jag kontakt med veterinär.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig, tillsammans kan vi hjälpa djuren att må bra.

_DSC9484