+358 (0)50-3501081

Balanced touch™ är en unik behandlingsform för människor och djur samt inriktning på djur-/naturkommunikation. Metodens hjärta slår för djurens, naturens och människans välmående och filosofin bakom metoden kan användas i det vardagliga livet. Som behandlingsform är Balanced touch™ mjuk men kraftfull. Den hjälper dig att se dig själv och ditt liv, att landa i din kropp och i ditt nu samt kunna se hur du kan bidra till en bättre värld. Behandlingen hjälper till att återställa din energi. Med hjälp av behandlingen kan du få tag på eventuella obalanser men även återanknyta till styrkor och möjligheter som du kanske glömt bort att du har eller som du t.o.m. kanske inte ens varit medveten om att du har.

Balanced touch™ är en avslappnande metod och det är inte ovanligt att man som klient kan slumra in för en stund eller annars bara känna hur kroppen blir lugn.

En behandling räcker ca 45 minuter och beroende på dig och din situation håller jag endera händerna på kroppen, en bit ovanför kroppen eller så sitter jag nära utan att hålla mina händer i någon viss position. En behandling kan även innehålla alla tre alternativen.

Du kan också välja behandlingsalternativet Balanced touch™ behandling med samtal var vi pratar igenom behandlingen och vad som kommer/kommit upp under den. Då bör du reservera ca 1 timme och 15 minuter.

_DSC9336