+358 (0)50-3501081

Aktivera de fyra elementen i din kropp!

Vi bjuder in dig att delta på en spännande four element profile™ heldagsworkshop, där vi kommer att fokusera på att aktivera dina personliga element och därigenom stärka din egen materialiseringskraft i kroppen.

Detta är en ny och mycket speciell möjlighet för dig, och den kommer att aktivera de fyra elementen på en djupare och mer högfrekvent spirituell nivå i din fysiska kropp, vilket kommer att ha en mycket positiv effekt på allt du gör i ditt dagliga liv efter workshopen.

Den spirituella aktiveringen av de fyra elementen Eld, Vatten, Jord och Luft sker i en större grupp av deltagare ledd av Susanne Broända och kommer att tillåta dig att komma djupare in i din egen energipotential.

Att jobba i en större grupp kommer att få dig att känna dig trygg under aktiveringsprocessen och det kommer att hjälpa alla deltagare att skapa och aktivera energi och kraft på en mycket högre nivå än vad som hade varit möjligt genom att försöka göra samma sak hemma på egen hand.

När du är i kontakt med elementen i kroppen och de blir uppgraderade till en högre spirituell nivå kan du lättare skapa vad du verkligen vill ha i ditt liv. Så delta på denna workshop och få mer kraft att utföra din egen livsuppgift.

Vänligen notera att workshopen uteslutande är för auratransformerade och kom ihåg att ta med eget liggunderlag och en filt.

www.4ep.se